Office 365 in de Zorg

De zorg verandert. Het gebruik van nieuwe technologie neemt toe door de investering in nieuwe werkwijzen en digitale middelen. Office 365 wordt vaak ingezet om zorgmedewerkers op een efficiënte en flexibele manier te laten samenwerken. Office 365 biedt veelzijdig mogelijkheden om tijd te besparen, om zo meer tijd te besteden aan de cliënt. Maar hoe maak je ten volste gebruik van deze nieuwe applicaties? En hoe zorg je ervoor dat zorgmedewerkers de werking ervan beheersen?

Office 365 optimaal benutten in de Zorg

Steeds meer organisaties in de zorg stappen over op Office 365 maar wist je dat maar 7% van de medewerkers de voordelen van de Office applicaties weten te benutten?

Wil jij weten hoe je slimmer werkt Office 365 in de zorg?

Download de whitepaper

Training Office 365: de Flexibele Werkplek voor Zorgmedewerkers

Met Office 365 kun je productief en slim digitaal samenwerken, maar welke concrete voordelen biedt Office 365 voor organisaties in de zorg? ExplainiT heeft een training ontworpen voor het gebruik van Office 365 in de zorg. In deze training komen de meest gebruikte Office 365 applicaties voor zorgmedewerkers aan bod.

SharePoint

Teams

OneNote

OneDrive

Skype

Meer weten? Bekijk de speciaal ontworpen training Office 365 voor Zorgmedewerkers

De Mogelijkheden met Office 365

Office 365 biedt eindeloze mogelijkheden met de beste en modernste tools van Microsoft. Op een zinvolle én leuke manier draagt Office 365 bijdragen aan de digitalisering van de zorg. Benieuwd hoe Office 365 zorginstelling Aveleijn helpt om slimmer te werken?

Referentiecase Aveleijn: Overstap naar de nieuwe, online werkplek, uitgevoerd door ExplainiT

Aveleijn

Aveleijn is overgestapt van Citrix, Windows 7 en Office 2010 naar Windows 10 i.c.m. Office 365. Het werken in de cloud met Office 365 en Windows 10 is totaal anders dan met Citrix, ouderwetse schijven en een verouderd Office-pakket. Het is een organisatie-brede overstap, dus alle ruim 2000 medewerkers moesten getraind worden. Op basis van de klantreis die Aveleijn medewerkers zouden gaan meemaken is een trainingstraject opgezet.

Whitepaper: Slimmer werken met Office 365 in de zorg

Wil jij weten hoe je slimmer kunt werken met Office 365 in de zorg?
Download dan de whitepaper. In deze whitepaper lees je meer over:

  • Welke Office 365 applicaties zich goed lenen voor zorgtaken
Download whitepaper
Mockup_cover_Office_365_zorg

Vragen of Trainingsadvies op Maat?

Onze passie is Office gebruikers helpen om op de juiste manier van de applicaties gebruik te laten maken. We adviseren graag over de optimale inzet van de verschillende Office applicaties passend bij jouw wensen, behoeften en organisatie. Neem gerust contact op voor meer informatie over Office (365) trainingstrajecten in de zorg.

Ik wil graag per mail op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Je mag ons ook bellen of mailen
via 088 122 55 88 of info@explainit.nl