Taal

Wil je het zakelijk taalgebruik van jouw team of jezelf verbeteren? Wij bieden verschillende taaltrainingen op elk gewenst niveau. Ben je op zoek naar een training op basis van open-inschrijving, of wil je een individuele training? Bekijk dan de taal trainingen.

Met deze taaltraining spijker jij je kennis van de Nederlandse spelling en grammatica weer helemaal bij. In de training Correct Nederlands leer je spellen en schrijven zonder fouten. Na deze leuke en leerzame opfristraining heb je (weer) een duidelijk overzicht van de belangrijkste spellingregels en taalregels. Je weet hoe je die slim toepast om correct Nederlands te schrijven in je eigen brieven, e-mails en rapporten.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 899,-

 Trainingsduur:
2 dagen


Wil je graag weten welke eisen er worden gesteld aan zakelijke correspondentie? Zoek je meer houvast om in een zakelijke, klantvriendelijke en beknopte stijl teksten te schrijven? Of wil je in het kader van efficiency minder tijd kwijt zijn aan correspondentie? Dan is de training Zakelijk Corresponderen uitstekend geschikt voor jou.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 899,-

 Trainingsduur:
2 dagen


Heb je in je werk te maken met Duitstalige relaties en wil je graag beter de Duits taal leren? Ben je op zoek naar handige zinnen en uitdrukkingen die je kunt gebruiken om succesvol te communiceren in een zakelijke omgeving? Met deze training leer je de ins en outs van de Duitse taal. Je leert in korte tijd om de taal te lezen, spreken, schrijven en luisteren.

 Trainingsvorm:
incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 1199,-

 Trainingsduur:
in overleg


In het bedrijfsleven is Engels de voertaal. Wil je succesvol zakendoen in de internationale wereld? Vergaderen en vloeiend presenteren in het Engels? Leer dan Zakelijk Engels, kom beter uit je woorden en zelfverzekerder over.

 Trainingsvorm:
incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 1199,-

 Trainingsduur:
in overleg


Zakelijk Frans. Doe je zaken met Frankrijk of Franstalige landen? Heb je ook het gevoel dat je orders misloopt omdat je je niet voldoende in de Franse taal kunt uitdrukken? In de praktijkgerichte training Zakelijk Frans verbeter je je zakelijke Frans op een zeer effectieve wijze. Je leert de taal snel en efficiënt.

 Trainingsvorm:
incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 1199,-

 Trainingsduur:
in overleg


Expert in maatwerk

Het is mogelijk om een training of traject op maat samen te stellen, gericht op de doelen van de organisatie. Wij ontwikkelen, in samenspraak met praktijkgerichte trainers, inspirerende trainingen waar we verschillende leervormen in kunnen zetten. Uiteraard helpen we medewerkers het geleerde te borgen met praktische tooling.

Leervormen

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom bieden we dé leervormen die passen bij de situatie.

Groepstraining

Open inschrijving

Individuele training / Coaching

E-learning / Blended learning

Gerelateerde berichten

Trainingsadvies nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze?
Neem dan contact op voor een persoonlijk adviesgesprek via onderstaand formulier.
Wij helpen je graag.

Ik wil graag per mail op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Je mag ons ook bellen of mailen
via 088 122 55 88 of info@explainit.nl