Microsoft Office, Office 365 en SharePoint Migraties

Bij een Office Migratie komt meer kijken dan het trainen van medewerkers. Zo moet er nagedacht worden over de totale planning, het migreren van gebruikte sjablonen en komen er na migratie altijd vragen op de werkvloer. Wij hebben verschillende diensten ontwikkeld die aansluiten op deze vraagstukken.

Tijdens deze training worden de verschillen ten opzichte van de vorige versie van Microsoft Office en de nieuwe functionaliteiten van Office 2013 behandeld. Door middel van deze training maak je soepel deze overstap zonder productiviteitsverlies.

 Trainingsvorm:
incompany, maatwerk

  Prijs:
Op aanvraag

 Trainingsduur:
in overleg


Microsoft Office 2016 is de nieuwste versie van Microsoft Office. Tijdens deze training worden de verschillen ten opzichte van de vorige versie en de nieuwe functionaliteiten van Office 2016 behandeld. Door middel van deze training maak je soepel deze overstap zonder productiviteitsverlies.

 Trainingsvorm:
incompany, maatwerk

  Prijs:
Op aanvraag

 Trainingsduur:
in overleg


Het gebruik van Office 365 is op basis van de bekende Office applicaties in een online omgeving waarbij de gebruiker zijn bestanden in de “Cloud” op kan slaan. Deze manier van werken brengt enige veranderingen met zich mee. Na het volgen van de training Migratie Office 365 is de gebruiker in staat om effectief en efficiënt te werken in Office 365.

 Trainingsvorm:
incompany, maatwerk

  Prijs:
Op aanvraag

 Trainingsduur:
in overleg


Gaat jouw organisatie binnenkort overstappen op een nieuwe SharePoint omgeving? Een SharePoint migratie is vaak een ingrijpende verandering voor medewerkers. Wat verandert er voor de eindgebruikers? We helpen je graag met een op maat gemaakte cursus SharePoint Migratie.

 Trainingsvorm:
incompany, maatwerk

  Prijs:
Op aanvraag

 Trainingsduur:
in overleg


Expert in maatwerk

Het is mogelijk om een training of traject op maat samen te stellen, gericht op de doelen van de organisatie. Wij ontwikkelen, in samenspraak met praktijkgerichte trainers, inspirerende trainingen waar we verschillende leervormen in kunnen zetten. Uiteraard helpen we medewerkers het geleerde te borgen met praktische tooling.

Werkwijze

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Trainen bij ExplainiT is meer dan alleen leren en ervaren.  De cursist staat altijd centraal, groeit, verandert en wordt wendbaarder.
Hoe zorgen we voor een optimaal leerrendement? Wat is onze werkwijze?

  • Oriëntatie

  • Intake

  • Voorbereiding

  • Training

  • Evaluatie

  • Borging

Gerelateerde berichten

Trainingsadvies nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze?
Neem dan contact op voor een persoonlijk adviesgesprek via onderstaand formulier.
Wij helpen je graag.

Ik wil graag per mail op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Je mag ons ook bellen of mailen
via 088 122 55 88 of info@explainit.nl