Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint wordt gezien als een nieuwe manier van samenwerken. In SharePoint maakt u kennis met een nieuwe manier om uw werk te delen en met anderen samen te werken. Ook biedt het u nieuwe mogelijkheden om uw projecten en teams te ordenen en gegevens te onderzoeken. SharePoint is ook te gebruiken vanaf uw mobiele telefoon en tablet. SharePoint kent verschillende nieuwe mogelijkheden zoals het ontwikkelen van sites, bouwen van apps, delen van documenten en communiceren met collega’s en mensen buiten uw organisatie.

Ga naar de trainingen

Expert in maatwerk

Het is mogelijk om een training of traject op maat samen te stellen, gericht op de doelen van uw organisatie. Wij ontwikkelen inspirerende trainingen waar we verschillende leervormen in kunnen zetten. Uiteraard helpen we medewerkers het geleerde te borgen met praktische tooling.

Lees meer over maatwerk

Leervormen

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom bieden we dé leervormen die passen bij uw situatie. Op één van onze 18 locaties, of op uw eigen locatie.

SharePoint trainingen en cursussen

ExplainiT biedt diverse SharePoint trainingen en cursussen aan. Deze trainingen zijn geschikt voor verschillende doelgroepen zoals de eindgebruiker, content beheerder, site beheerder en ontwikkelaar. Al onze SharePoint trainingen worden verzorgd door gecertificeerde SharePoint trainers, zodat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit.

Vraag meer informatie aan