Microsoft SharePoint

SharePoint is een online platform van Microsoft voor het opslaan, delen, organiseren en gebruiken van bestanden binnen een besloten groep. Het wordt gezien als een nieuwe manier van online samenwerken. SharePoint creëert een website waardoor het altijd mogelijk is voor leden van de besloten groep om de bestanden te gebruiken. Tevens is het eenvoudig om een bestand te delen met leden, die niet in de besloten SharePoint groep zitten. SharePoint maakt meer en beter samenwerken mogelijk voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie via de dynamische en productieve teamsites. SharePoint wordt veelal gebruikt voor het opslaan van documenten, maar in feite kan ieder bestandstype worden opgeslagen op de SharePoint website. Daarnaast heeft Microsoft een online versie van SharePoint gelanceerd: SharePoint Online. De online versie maakt deel uit van Office 365. SharePoint is ook te gebruiken vanaf uw mobiele telefoon en tablet. Onze trainers beschikken over geavanceerde kennis van alle SharePoint versies. Het maakt voor de training dus niet uit of u over de 2007, 2010, 2013 of 2016 versie beschikt.

Ga naar de trainingen

Expert in maatwerk

Het is mogelijk om een training of traject op maat samen te stellen, gericht op de doelen van uw organisatie. Wij ontwikkelen inspirerende trainingen waar we verschillende leervormen in kunnen zetten. Uiteraard helpen we medewerkers het geleerde te borgen met praktische tooling.

Lees meer over maatwerk

Leervormen

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom bieden we dé leervormen die passen bij uw situatie. Op één van onze 18 locaties, of op uw eigen locatie.

SharePoint trainingen en cursussen

ExplainiT biedt diverse SharePoint trainingen en cursussen aan. Deze trainingen zijn geschikt voor verschillende doelgroepen zoals de eindgebruiker, content beheerder, site beheerder en ontwikkelaar. Al onze SharePoint trainingen worden verzorgd door gecertificeerde SharePoint trainers, zodat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit.

Vraag meer informatie aan