Microsoft SharePoint

SharePoint is een platform van Microsoft dat dient als een raamwerk voor het opzetten van een website voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen een groep of organisatie. De SharePoint vraagstukken waarvoor organisaties bij ExplainiT terecht komen focussen zich met name op de gebruikerservaring. Hoe gaat de eindgebruiker SharePoint gebruiken én welke problemen gaat het platform oplossen voor de organisatie? Om optimaal gebruik te maken van SharePoint is het belangrijk om te weten wat de mogelijkheden zijn en hoe je deze kunt benutten. ExplainiT biedt diverse SharePoint trainingen aan. Er is een standaard programma voor iedere SharePoint trainingen opgesteld, maar de ervaring leert dat we het trainingsprogramma vaak aan de wensen van de klant aanpassen voor een optimaal trainingsresultaat. Door een maatwerk trainingsprogramma samen te stellen komen de onderwerpen aan bod waarover je meer wilt weten en die echt aansluiten bij jouw behoeften en praktijk. Of je nu op zoek bent naar een training voor functioneel beheerders, content managers of juist eindgebruikers, ExplainiT helpt je graag om een perfecte match tussen training en deelnemer te creëren. Het is belangrijk om te vermelden dat de trainingen kunnen worden gegeven voor alle versies van SharePoint – 2013, 2016, 2019 en Online (365). Mis je in het onderstaande overzicht een training? Neem gerust contact met ons op om jouw perfecte training samen te stellen.

Door de toenemende populariteit van de iPad zien we dat medewerkers hun tablet die ze privé gebruiken ook steeds meer op hun werkplek willen gaan gebruiken. Eén van de omgevingen waarin veel wordt samengewerkt in organisaties, is het intranet. Vaak is het intranet een SharePoint omgeving.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 489,-

 Trainingsduur:
1 dag


Ben je nieuw als gebruiker in SharePoint? Wil je ontdekken wat SharePoint voor je te bieden heeft, zodat je er sneller, makkelijker en veiliger mee kunt werken? Volg dan nu de training SharePoint.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 489,-

 Trainingsduur:
1 dag


Ben jij (mede)verantwoordelijk voor het beheer van één of meerdere sitecollecties of omgevingen? Wil jij graag weten hoe je een SharePoint site of sitecollectie kunt inrichten, onderhouden en verwijderen? In de training SharePoint Content Management leer je de SharePoint-omgeving op de juiste manier te beheren.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 899,-

 Trainingsduur:
2 dagen


Deze training behandelt de mogelijkheden om de levensloop van documenten te plannen en te beheersen, hoe documenten worden aangemaakt, hoe worden documenten beveiligd, gearchiveerd en gepubliceerd en tenslotte worden verwijderd of bewaard.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 899,-

 Trainingsduur:
2 dagen


Gaat jouw organisatie binnenkort overstappen op een nieuwe SharePoint omgeving? Een SharePoint migratie is vaak een ingrijpende verandering voor medewerkers. Wat verandert er voor de eindgebruikers? We helpen je graag met een op maat gemaakte cursus SharePoint Migratie.

 Trainingsvorm:
incompany, maatwerk

  Prijs:
Op aanvraag

 Trainingsduur:
in overleg


Ben jij een IT manager, projectleider of afdelingsmedewerker die graag wil weten wat de toegevoegde waarde is van SharePoint voor je organisatie? Tijdens de SharePoint Overview training worden alle onderwerpen behandeld die belangrijk zijn bij de beslissing om SharePoint wel of niet te implementeren.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 489,-

 Trainingsduur:
1 dag


Beheer je een SharePoint-omgeving, maar wil je graag meer mogelijkheden leren gebruiken? In de training SharePoint Site Management wordt er verder ingegaan op onderwerpen uit de training SharePoint Content Management, aangevuld met geavanceerde mogelijkheden.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 899,-

 Trainingsduur:
2 dagen


Expert in maatwerk

Het is mogelijk om een training of traject op maat samen te stellen, gericht op de doelen van de organisatie. Wij ontwikkelen, in samenspraak met praktijkgerichte trainers, inspirerende trainingen waar we verschillende leervormen in kunnen zetten. Uiteraard helpen we medewerkers het geleerde te borgen met praktische tooling.

Werkwijze

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Trainen bij ExplainiT is meer dan alleen leren en ervaren.  De cursist staat altijd centraal, groeit, verandert en wordt wendbaarder.
Hoe zorgen we voor een optimaal leerrendement? Wat is onze werkwijze?

  • Oriëntatie

  • Intake

  • Voorbereiding

  • Training

  • Evaluatie

  • Borging

Gerelateerde berichten

Trainingsadvies nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze?
Neem dan contact op voor een persoonlijk adviesgesprek via onderstaand formulier.
Wij helpen je graag.

Ik wil graag per mail op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Je mag ons ook bellen of mailen
via 088 122 55 88 of info@explainit.nl