Microsoft Office

Microsoft Office is het meest gebruikte kantoorsoftware pakket van Nederland. Het is daarom vanzelfsprekend dat het belangrijk is dat u goed overweg kunt met de verschillende Office producten.

ExplainiT heeft verschillende MS Office trainingen en cursussen die toepasbaar zijn binnen uw instelling of bedrijf. Met een trainer leert u de mogelijkheden van Microsoft Office en hoe u deze producten optimaal kunt benutten. De trainingen worden volledig op maat gegeven. U staat dus centraal tijdens een Office cursus.

Ga naar de trainingen

Expert in maatwerk

Het is mogelijk om een training of traject op maat samen te stellen, gericht op de doelen van uw organisatie. Wij ontwikkelen inspirerende trainingen waar we verschillende leervormen in kunnen zetten. Uiteraard helpen we medewerkers het geleerde te borgen met praktische tooling.

Lees meer over maatwerk

Leervormen

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom bieden we dé leervormen die passen bij uw situatie. Op één van onze 18 locaties, of op uw eigen locatie.

Microsoft Office trainingen en cursussen van ExplainiT

ExplainiT heeft een breed scala aan Office trainingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een training Word basis, cursus Excel, training PowerPoint, training Access, training OneNote of een VBA training. Bekijk op deze pagina het uitgebreide aanbod aan Microsoft Office cursussen.

De Office trainingen kunnen gegeven worden in de Microsoft Office versies 2007, 2010, 2013 en 2016. Weet u niet zeker met welke versie u werkt? Neem contact met ons op en wij helpen u graag op weg.

Vraag meer informatie aan