Maatwerk en in-company

Bent u op zoek naar een training voor meerdere collega’s, of is er een binnen uw organisatie een leerbehoefte voor meerdere medewerkers? Dan is een in-company training of maatwerk training de ideale oplossing.

In-company

Bent u op zoek naar een training voor uw team of organisatie? Dan kunt u kiezen voor een in-company training. Vrijwel iedere training die we verzorgen op basis van open-inschrijving kunnen we namelijk ook in-company verzorgen. In een in-company trainingen leggen we accenten op onderwerpen die voor u belangrijk zijn. Daarnaast is de prijs per cursist voor een in-company training over het algemeen lager dan voor een open-inschrijving.

Maatwerk

Heeft u een specifieke leerbehoefte binnen uw team of organisatie, en is deze niet op te lossen met een standaard trainingsprogramma? Dan kunt u kiezen voor een maatwerktraining. In een maatwerktraining combineren we elementen of ontwikkelen we een complete training op maat, gericht op de doelen van uw organisatie.

In een inspirerend leertraject bieden we verschillende trainingsvormen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klassikale trainingen, e-learning, blended learning en (individuele) coaching. Na afloop van het traject helpen we medewerkers om het geleerde te borgen.

Onze aanpak

Bij een maatwerktraining hanteren we de volgende praktijkgerichte aanpak.

Voorbereiding

In het eerste contact brengt een accountmanager uw leerbehoefte in kaart. Afhankelijk van het vraagstuk komt de accountmanager vervolgens samen met de trainer langs. Vervolgens wordt er een intake afgenomen onder de deelnemende medewerkers. Hierdoor is het mogelijk om tijdens het gehele traject maatwerk te leveren.

Maatwerk training

De trainingen kunnen plaatsvinden op uw eigen locatie. Onze mobiele ICT lokalen zorgen ervoor dat elke ICT training in-company plaats kan vinden. Wilt u liever een training op een locatie van ons? Wij beschikken over 18 locaties door heel Nederland. Dus altijd bij u in de buurt.

Borging

Door de praktijkgerichte aanpak ontstaan er herkenbare trainingen met een hoog leerrendement. Na afloop van het traject helpen we medewerkers om het geleerde te borgen. Dit doen we met advies en praktische leervormen. Denk hierbij aan e-learning of een helpdesk, waar u terecht kunt met trainingsgerelateerde vragen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze trainingen? Onze accountmanagers helpen u graag verder. Verstuur een informatieaanvraag of vraag online een offerte aan. Wij reageren tijdens kantoortijden binnen 24 uur. Liever direct antwoord? Start dan een chat of bel ons op 088-122 55 88