Informatiemanagement

Informatiemanagement is het combineren van relaties tussen technieken en systemen. Bij veel bedrijven is de afstand tussen de uitvoerende diensten en ICT te groot. De samenwerking tussen afdelingen kan bevorderd worden door het goed inrichten van Informatiemanagement. Door Informatiemanagement is mede mogelijk om ICT diensten optimaal te beheren om onverwachte kosten en opbrengsten goed in kaart te brengen.

De training Business Information Management Foundation bevat het raamwerk voor het uitvoeren van functioneel beheer en informatiemanagement. Bij training BIMF gaat het om inzicht te krijgen in de hoofdprocessen van het werkveld. Door middel van de training BIMF kunnen uiteindelijk de processen in het bedrijf geoptimaliseerd worden.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 1095,-

 Trainingsduur:
2 dagen


Het ondersteunen van gebruikers bij het gebruik van informatiesystemen en hoe je aan de hand van procesmodellen conform IDEF-O de informatiebehoefte in haar context kunt plaatsen staan in deze training Business Information Management Professional (BIMP) centraal.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 2110,-

 Trainingsduur:
4 dagen


Expert in maatwerk

Het is mogelijk om een training of traject op maat samen te stellen, gericht op de doelen van de organisatie. Wij ontwikkelen, in samenspraak met praktijkgerichte trainers, inspirerende trainingen waar we verschillende leervormen in kunnen zetten. Uiteraard helpen we medewerkers het geleerde te borgen met praktische tooling.

Werkwijze

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Trainen bij ExplainiT is meer dan alleen leren en ervaren.  De cursist staat altijd centraal, groeit, verandert en wordt wendbaarder.
Hoe zorgen we voor een optimaal leerrendement? Wat is onze werkwijze?

  • Oriëntatie

  • Intake

  • Voorbereiding

  • Training

  • Evaluatie

  • Borging

Gerelateerde berichten

Trainingsadvies nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze?
Neem dan contact op voor een persoonlijk adviesgesprek via onderstaand formulier.
Wij helpen je graag.

Ik wil graag per mail op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Je mag ons ook bellen of mailen
via 088 122 55 88 of info@explainit.nl