Microsoft Official Courseware (MOC)

Als IT professional ben je nooit uitgeleerd. Wil je een officiële Microsoft training volgen? Met een Microsoft certificering geef je status aan je kennis en ervaring binnen de specifieke technologie waarvoor je gecertificeerd bent.

Officieel cursusmateriaal

Met het officiële cursusmateriaal van Microsoft word je optimaal voorbereid op het examen. Het certificeringsprogramma van Microsoft omtvat de certificeringen MCSA, MCSE & MCSD.

Kwaliteitsgarantie: Microsoft Learning Partner

Microsoft trainingen hebben de afgelopen jaren een snelle ontwikkeling doorgemaakt. ExplainiT biedt het totale Microsoft opleidingstraject aan bestaande uit Microsoft trainingen en Microsoft examens.

Gratis trainen met de trainingsvouchers

Iedere organisatie die met Microsoft een Software-Assurance-overeenkomst heeft getekend ontvangt trainingsvouchers. Met deze trainingsvouchers kunnen medewerkers gratis getraind worden. Afhankelijk van de overeenkomst kan het aantal vouchers oplopen tot meer dan 100. Je kunt je trainingsvouchers via ExplainiT verzilveren. De vouchers kunnen worden ingewisseld voor alle technische MOC trainingen waarbij iedere voucher recht geeft op één dag gratis training.

Als je wilt weten of je organisatie over trainingsvouchers beschikt kun je dat opvragen bij Microsoft via https://licensing.microsoft.com/

Het is ook mogelijk dat ExplainiT het voor je opvraagt. Geef dan bij je aanvraag je licentienummer door. De trainingsvouchers hebben een geldigheidsduur van 180 dagen. Gebruik daarom je trainingsvouchers op tijd en laat geen kostbare trainingsdagen verloren gaan.

Expert in maatwerk

Het is mogelijk om een training of traject op maat samen te stellen, gericht op de doelen van de organisatie. Wij ontwikkelen, in samenspraak met ervaren trainers, praktijkgerichte trainingen waar we verschillende leervormen in kunnen zetten. Uiteraard helpen we medewerkers het geleerde te borgen met praktische tooling.

Werkwijze

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Trainen bij ExplainiT is meer dan alleen leren en ervaren.  De cursist staat altijd centraal, groeit, verandert en wordt wendbaarder.
Hoe zorgen we voor een optimaal leerrendement? Wat is onze werkwijze?

  • Oriëntatie

  • Intake

  • Voorbereiding

  • Training

  • Evaluatie

  • Borging

Gerelateerde berichten

MOC trainingsadvies nodig?

Weet je niet goed welke MOC training voor jou geschikt is? Wil je je trainingsvoucher verzilveren? Of heb je vragen over de MOC trainingen?
Neem dan contact op voor een persoonlijk adviesgesprek via onderstaand formulier of bel ons op 088 122 55 88.
Wij helpen je graag.

Ik wil graag per mail op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Je mag ons ook bellen of mailen
via 088 122 55 88 of info@explainit.nl