Effectief en resultaatgericht werken

Concrete resultaten en doelstellingen behalen? Bij tegenslagen niet opgeven maar het ingezette pad blijven volgen? Wij ondersteunen teams in effectief en resultaatgericht werken. Bent u op zoek naar een training op basis van open-inschrijving, of wilt u een individuele training? Bekijk dan de standaardtrainingen.

Ga naar de trainingen

Expert in maatwerk

Het is mogelijk om een training of traject op maat samen te stellen, gericht op de doelen van uw organisatie. Wij ontwikkelen inspirerende trainingen waar we verschillende leervormen in kunnen zetten. Uiteraard helpen we medewerkers het geleerde te borgen met praktische tooling.

Lees meer over maatwerk

Leervormen

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom bieden we dé leervormen die passen bij uw situatie. Op één van onze 18 locaties, of op uw eigen locatie.

Case: Drenthe College

Het Drenthe College heeft tijdens een schooljaar 3 weken waarin professionalisering van de medewerkers centraal staat. Een onderwerp op de agenda is het beter omgaan met tijd. Hiervoor zijn verschillende trainingen georganiseerd.

Lees gehele case

Case: Univé

ExplainiT is preferred supplier voor Univé op het gebied van vaardigheidstrainingen, waaronder persoonlijke effectiviteit en effectief vergaderen.

Lees gehele case

Kennismaken met Effectief en resultaatgericht werken

Onder leiding van een ervaren trainer kennis maken met het thema Effectief en resultaatgericht werken? Wij organiseren laagdrempelige inspiratiesessies waarin we u volledig bijpraten over de laatste ontwikkelingen. Onze accountmanagers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan