Effectief en resultaatgericht werken

Resultaatgericht werken legt de focus op de output van een project. Met resultaatgericht werken span je je actief in om concrete resultaten en/of doelstellingen te realiseren. Resultaatgerichte mensen geven bij tegenslagen niet op, maar gaan door en houden de uitgezette lijn aan. Naast resultaatgericht zijn op je werk, kun je ook resultaatgericht werken om sociale vaardigheden zoals discipline te verbeteren. Doorzettingsvermogen, vindingrijk zijn, zorgvuldig werken, en besluitvaardig zijn maken deel uit van resultaatgericht werken. De vaardigheid resultaatgerichtheid staat op nummer 4 van meest gevraagde vaardigheden door werkgevers. Organisaties hebben graag mensen in dienst die zichtbare resultaten behalen. Wij ondersteunen teams in effectief en resultaatgericht werken.

Ga naar de trainingen

Expert in maatwerk

Het is mogelijk om een training of traject op maat samen te stellen, gericht op de doelen van uw organisatie. Wij ontwikkelen inspirerende trainingen waar we verschillende leervormen in kunnen zetten. Uiteraard helpen we medewerkers het geleerde te borgen met praktische tooling.

Lees meer over maatwerk

Leervormen

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom bieden we dé leervormen die passen bij uw situatie. Op één van onze 18 locaties, of op uw eigen locatie.

Case: Drenthe College

Het Drenthe College heeft tijdens een schooljaar 3 weken waarin professionalisering van de medewerkers centraal staat. Een onderwerp op de agenda is het beter omgaan met tijd. Hiervoor zijn verschillende trainingen georganiseerd.

Lees gehele case

Case: Univé

ExplainiT is preferred supplier voor Univé op het gebied van vaardigheidstrainingen, waaronder persoonlijke effectiviteit en effectief vergaderen.

Lees gehele case

Kennismaken met Effectief en resultaatgericht werken

Onder leiding van een ervaren trainer kennis maken met het thema Effectief en resultaatgericht werken? Wij organiseren laagdrempelige inspiratiesessies waarin we u volledig bijpraten over de laatste ontwikkelingen. Onze accountmanagers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan