Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid betekent dat werknemers doorlopend over realiseerbare mogelijkheden beschikken om te functioneren in werk. Er zijn een aantal factoren bepalend voor het succes van duurzame inzetbaarheid. Denk hierbij aan gezondheid, kennis, motivatie en de werk en privébalans. Wij trainen medewerkers en helpen organisaties bij het ontwikkelen van duurzame inzetbaarheid. Bent u op zoek naar een training op basis van open-inschrijving, of wilt u een individuele training? Bekijk dan de standaardtrainingen.

Ga naar de trainingen

Expert in maatwerk

Het is mogelijk om een training of traject op maat samen te stellen, gericht op de doelen van uw organisatie. Wij ontwikkelen inspirerende trainingen waar we verschillende leervormen in kunnen zetten. Uiteraard helpen we medewerkers het geleerde te borgen met praktische tooling.

Lees meer over maatwerk

Leervormen

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom bieden we dé leervormen die passen bij uw situatie. Op één van onze 18 locaties, of op uw eigen locatie.

Kennismaken met Duurzame inzetbaarheid

Onder leiding van een ervaren trainer kennis maken met het thema Duurzame inzetbaarheid? Wij organiseren laagdrempelige inspiratiesessies waarin we u volledig bijpraten over de laatste ontwikkelingen. Onze accountmanagers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan