Digitale vaardigheden

Digitale vaardigheden zijn onontbeerlijk in iedere organisatie. Wilt u de computervaardigheden binnen uw organisatie of team naar een hoger niveau tillen? Wij bieden verschillende inspirerende leervormen voor het verbeteren van digitale vaardigheden. Bent u op zoek naar een training op basis van open-inschrijving, of wilt u een individuele training? Bekijk dan de standaardtrainingen.

Ga naar de trainingen

Expert in maatwerk

Het is mogelijk om een training of traject op maat samen te stellen, gericht op de doelen van uw organisatie. Wij ontwikkelen inspirerende trainingen waar we verschillende leervormen in kunnen zetten. Uiteraard helpen we medewerkers het geleerde te borgen met praktische tooling.

Lees meer over maatwerk

Leervormen

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom bieden we dé leervormen die passen bij uw situatie. Op één van onze 18 locaties, of op uw eigen locatie.

Case: Gem. Ommen-Hardenberg

Gemeente Ommen-Hardenberg had vraag naar een praktijkgerichte, hands-on training op het gebied van Office. Dit om de medewerkers van de gemeente Ommen-Hardenberg meer handvatten te geven op de verschillende Office applicaties.

Lees gehele case

Case: Gem. Arnhem

Een Office migratie heeft vaak een grote impact op de productiviteit van medewerkers. Om productiviteisverlies te voorkomen zijn er binnen de Gemeente Arnhem trainingen georganiseerd waarin de belangrijkste verschillen tussen de Office versies uitgelegd werden.

Lees gehele case

Kennismaken met ICT vaardigheden

Onder leiding van een ervaren trainer kennis maken met het thema digitale vaardigheden? Wij organiseren laagdrempelige inspiratiesessies waarin we u volledig bijpraten over de laatste ontwikkelingen. Onze accountmanagers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan