Communicatie en klantgerichtheid

Communicatie en klantgerichtheid zijn factoren die het verschil maken tussen succesvolle en minder succesvolle organisaties. Uw effectiviteit wordt voor een groot deel bepaald door de manier van communiceren. Het vraagt om betrokken medewerkers, die goed met mensen om kunnen gaan maar bovenal goed kunnen luisteren. Is uw organisatie toe aan een frisse kijk op communicatie en klantgerichtheid? Wilt u vaardigheden trainen die relevant zijn voor het verbeteren van klantcontact? Wilt u de communicatieve vaardigheden binnen uw team aanscherpen? Of wilt u beter leren presenteren? Wij helpen u graag door uw medewerkers te trainen en te coachen op het gebied van communicatie en klantgerichtheid. Bent u op zoek naar een training op basis van open-inschrijving, of wilt u een individuele training? Bekijk dan de standaardtrainingen.

Ga naar de trainingen

Trainingen

Expert in maatwerk

Het is mogelijk om een training of traject op maat samen te stellen, gericht op de doelen van uw organisatie. Wij ontwikkelen inspirerende trainingen waar we verschillende leervormen in kunnen zetten. Uiteraard helpen we medewerkers het geleerde te borgen met praktische tooling.

Lees meer over maatwerk

Leervormen

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom bieden we dé leervormen die passen bij uw situatie. Op één van onze 18 locaties, of op uw eigen locatie.

Case: Univé

ExplainiT is preferred supplier voor Univé op het gebied van vaardigheidstrainingen, waaronder effectief vergaderen en persoonlijke effectiviteit.

Lees gehele case

Case: ROC van Twente

Binnen de ICT afdeling van het ROC van Twente was er behoefte aan een training omtrent communicatie. Er is gekozen voor kort en krachtig formuleren in combinatie met schriftelijk rapporteren.

Lees gehele case

Kennismaken met communicatie en klantgerichtheid?

Onder leiding van een ervaren trainer kennis maken met het thema communicatie en klantgerichtheid? Wij organiseren laagdrempelige inspiratiesessies waarin we u volledig bijpraten over de laatste ontwikkelingen. Onze accountmanagers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan