ExplainiT voor het tweede jaar op rij Beste Opleider!

beste-opleider-van-nederland-2016Dit jaar werd voor de vierde keer de Beste Opleider van Nederland Verkiezing gehouden. De titel Beste Opleider van Nederland is een publieksprijs die opleiders enkel kunnen ontvangen op basis van de beoordelingen van cursisten. Deze prijs werd woensdag 14 december 2016 uitgereikt. ExplainiT is uitgeroepen tot beste Opleider van Nederland 2016. Cursisten beoordeelden, net als in 2015, ExplainiT als beste opleider in de categorie Automatisering & ICT/IT met een gemiddelde van een 9,4. ExplainiT was tevens, dankzij de positieve beoordelingen op haar OR & Medezeggenschap trainingen, genomineerd in de categorie HR.

 

‘Het gehele jaar door hebben onze deelnemers de trainingsinhoud, trainers, organisatie en het contact op een zeer hoog niveau beoordeeld. Wij zijn dan ook super trots dat onze medewerkers deze eervolle prijs mochten ontvangen. Het is een pluim op hun werk om iedere dag weer de trainingsvraagstukken om te zetten naar trainingen met een toegevoegde waarde. En uiteraard willen wij onze trainers bedanken voor hun geweldige inzet met deze prijs als resultaat.’┬á

Initiatiefnemer van de verkiezing was Springest. Op Springest.nl vinden bezoekers ruim 37.000 trainingen van meer dan 3.000 verschillende aanbieders. Springest heeft meer dan 53.000 ervaringen verzameld van oud-cursisten van duizenden opleiders in Nederland. Opleiders werden door middel van cijfers en toelichting beoordeeld op: inhoud, trainer en organisatie & contact. Tijdens de verkiezing worden opleiders die in dat jaar door cursisten als beste zijn beoordeeld, beloond met de titel Beste Opleider van Nederland in verschillende categorie├źn.

ExplainiT Beste Opleider van Nederland 2016